Cum alegem pantofii potriviti

Capacitatea de a alege pantofi de calitate și eleganți poate fi comparată cu un adevărat talent artistic. Intrând într-un magazin, ar trebui să aveți o idee clară despre ceea ce căutați și suficientă voință pentru a evita să cumpărați pantofi bazându-vă doar pe aspectul lor exterior.

Sa alegi niște pantofi de calitate și în același timp și eleganți nu o să fie așa de ușor, de multe ori vei avea nevoie de un maximum de inspirație. În momentul când intri într-un magazin ar trebui să știi deja ce cauți astfel încât să nu pierzi foarte mult atunci și mai ales să nu cauți atunci inspirație

Noi, Styletto.ro, am decis să va informam cum alegem pantofii potriviți in funcție de foarte multe detalii.

10 sfaturi despre cum alegem pantofii potriviti

 • Trebuie să fii atentă ca partea dinspre vârf și călcâiul își vor păstra forma. În momentul când le strângi și apoi îi dai drumul, nu ar trebui ca deformările să fie de durată îndelungată. Tocul ar trebui să fie unul rigid, un toc moale se va deforma foarte ușor în timp și îți va provoca neplăceri.
 • Știai că avem un picior puțin mai mare decât celălalt ? Ar trebui ca mărimea pantofilor noi să o iei în funcție de piciorul mai mare. Ar trebui să probezi mai multe perechi și mărimi de pantofi și să vezi în care dintre ele picioarele tale se simt la fel de confortabil.
 • Când îți cumperi o pereche de pantofi noi, stabilitatea ar trebui să fie cerință obligatorie. Dacă vrei o pereche de pantofi cu toc înalt ar trebui să apeși pe mijlocul lăbii piciorului astfel încât să vedeți dacă tocul ar avea tendința să alunece înapoi. Dacă acest lucru se întâmplă este un semn că acea pereche de pantofi nu ar trebui cumpărată pentru că vei avea probleme de echilibru atunci când merci cu ei.
 • O altă importanță ar trebui să fie acordată asupra flexibilității tălpii. Luați în mână pantoful și încercați să îndoiți partea dinspre vârf. Dacă nu este o zonă flexibilă, articulațiile piciorului tău vor avea de suferit și nu se vor putea desfășura normal. Asta îți va aduce o durere mare la picioare și îți va aduce turburări de mers.
 • Nu ar trebui să mergi pe idee că pantofii se vor lăsa prea mult. Cel mai bine ar fi să te simți comodă în ei la momentul în care îi probezi. Un alt dezavantaj dacă îi iei și te strâng este că aspectul va avea de suferit datorită lărgirii.
pantofi eleganti

Pentru a vă asigura că evitați acest lucru, așezați-vă în șosete pe o foaie de hârtie și conturați formele ambelor picioare cu un creion. Tăiați aceste contururi. Data viitoare când mergeți la cumpărături pentru pantofi, introduceți decupajele în fiecare pantof pentru a testa dacă se potrivesc corect, fără să se îndoaie la margini sau să se umfle în jurul unor zone cum ar fi călcâiele și degetele de la picioare.

 • Vă sfătuim să cumpărați pantofi noi la sfârșitul după-amiezii. Acest lucru se datorează faptului că picioarele dumneavoastră se umflă ușor în acest moment al zilei, făcând ca o pereche care se potrivește perfect dimineața să fie prea strâmtă spre seară.
 • Atunci când cumpărați pantofi noi, verificați-i întotdeauna cu mâna. Interiorul ar trebui să fie foarte moale și fără cusături care ar putea cauza disconfort în timpul purtării pantofului.
 • Data viitoare când probați pantofi, asigurați-vă că suprafața nu este prea moale. Covorul vă poate păcăli să credeți că un pantof se potrivește bine, când de fapt nu este așa! Atunci când cumpăr pantofi noi, îmi place să cobor de pe covor și să calc pe podeaua goală, acest lucru mă ajută să îmi fac o idee precisă despre dacă se vor potrivi sau nu cum trebuie.
 • Pantofii cu tocuri înalte nu sunt la fel de siguri în comparație cu cei care au tocuri de înălțime mică. Dacă cineva se gândește să poarte pantofi cu o înălțime de 9,5 cm sau mai mare, ar trebui să se asigure că distanța dintre talpă și călcâi măsoară cel puțin 3 cm lungime, deoarece orice este mai puțin de atât ar putea duce la alunecare atunci când mergeți. Acest lucru ar pune atunci o greutate prea mare pe degetele de la picioare, ceea ce poate cauza probleme la nivelul picioarelor.
 • La fiecare doi ani, ar trebui să vă măsurați picioarele pentru a vă asigura că pantofii achiziționați online vi se vor potrivi. Picioarele pot deveni ușor mai lungi și mai late în timp!

Cum sa alegi marimea potrivita

 • Purtarea pantofilor cu toc înalt poate fi o adevărată durere pentru picioarele tale. Trebuie să vă asigurați că piciorul nu alunecă de-a lungul pantofului, ceea ce ar putea provoca daune în timp și ar putea duce la ruperea tocului.
 • Pantofii căptușiți cu blană pot fi o modalitate excelentă de a vă ține picioarele calde iarna, dar blana se va desprinde în timp, ceea ce face ca pantofii să fie incomozi.
 • Atunci când cumpărați pantofi din piele de căprioară, asigurați-vă că se potrivesc bine. Se uzează repede!
 • În cazul în care pantoful are o parte alungită a vârfului, acesta trebuie să aibă un minim de 1-2 cm liber la vârf.

Alege ce iti place, dar ai grija cat vrei sa te tina

Fix asta este ideea, legat de pantofi, trebuie să alegi ce îți place, dar să fii atentă la modul în care aceștia sunt fabricați si construiți astfel încât sa nu fie nevoie să-i porți o singură dată si gata. Ține minte că o pereche bună de pantofi ar trebui să fie rezistentă având în vedere că poți merge mult, poți dansa sau poți avea intâlniri dese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *