Rochii pentru femei cu burtă – Peste 50 modele deosebite

Din păcate, multe dintre noi ne confruntăm cu problema de a avea o burtă puțin mai proeminentă. Fie din cauza unor probleme de sănătate sau pentru că forma corpului este de așa natură. Însă, asta nu înseamnă că nu putem arăta fabulos într-o rochie! Alegerea rochiei potrivite poate să facă o mare diferență, iar dacă sunteți în căutarea unei rochii pentru femei cu burtă, atunci trebuie să luați în considerare câteva lucruri importante. Nu trebuie să vă temeți de ele, pentru că dacă sunteți atente să alegeți rochii pt femei cu burtă potrivite pentru forma corpului, cu siguranță veți fi pe deplin mulțumite. Orice corp este minunat și merită să fie pus în evidență.

Top recomandări rochii pt femei cu burtă

Avem câteva recomandări de top de rochii pentru femei cu burtă astfel încât să aveți de unde alege modelele preferate. Rochiile sunt alese în funcție de materiale, prețuri, aspect și ocazii.

Cum alegem cele mai potrivite rochii pentru femei cu burtă ?

rochii pentru femei cu burtă

Desigur, am făcut și un scurt ghid despre cum să alegeți astfel de rochii pt femei cu burtă astfel încât să aflați la ce trebuie să fim atente.

Croiala potrivită

Primul lucru de luat în considerare este croiala rochiei. Acele rochii pentru femei cu burtă trebuie să fie largi în zona taliei și să se muleze frumos pe corp, astfel încât să nu atragă atenția asupra zonei abdomenului. De asemenea, trebuie să evitați rochiile prea strâmte care să evidențieze această zonă. În general, rochiile în stil A-line sunt cele mai potrivite pentru a ascunde o burtă mai proeminentă.

Materialul folosit

Un alt aspect important este materialul din care sunt făcute cele mai căutate rochii pt femei cu burtă. Materialele fluide, precum bumbacul, lâna sau mătasea sunt ideale pentru a crea o linie fluidă care să acopere burtica. De asemenea, trebuie evitate materialele prea subțiri, precum voalul sau muselina, care pot să evidențieze zonele nedorite. Dacă vreți să participați la un eveniment, o rochie pt femei cu burtă realizată din bumbac este ideală, fiind un material ușor, elegant și care nu permite supraîncălzirea corpului.

Este important să alegeți o rochie pentru femei cu burtă care să aibă o linie frumoasă și să vă facă să vă simțiți confortabilă. Nu trebuie să vă fie teamă să încercați mai multe stiluri, culori și materiale, până când găsiți rochia perfectă pentru voi.

Culori avantajoase

În ceea ce privește culorile, există anumite nuanțe care pot să ajute la diminuarea burticii. Culorile închise, cum ar fi negru, maro închis sau bleumarin, sunt cele mai potrivite pentru a subția silueta și pentru a pune în avantaj o rochie pentru femei cu burtă. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să evitați culorile mai deschise, cum ar fi albul sau rozul pal, dar trebuie să le combinați cu atenție pentru a evita evidențierea zonei abdomenului.

De asemenea, trebuie să acordați atenție și lungimii rochiei. Rochiile scurte, care se opresc deasupra genunchilor, pot să atragă atenția asupra picioarelor, astfel încât nu sunt cele mai bune opțiuni pentru femeile care doresc să ascundă o burtă mai proeminentă. Rochiile lungi, care ajung până la glezne sau chiar mai jos, sunt ideale pentru a subția silueta și pentru a crea o linie fluidă.

Trebuie să țineți cont de accesorii. În general, trebuie să evitați curelele sau alte accesorii care să atragă atenția asupra taliei. În schimb, puteți opta pentru accesorii la nivelul gâtului, cercei, brățări care să atragă atenția.

Rochii pentru femei cu burtă- femei însărcinate

rochii pentru femei cu burtică

În cazul femeilor însărcinate care sunt la început și au burtică, alegerea unei rochii adecvate poate fi o provocare. Însă nu trebuie să vă faceți griji, există rochii pentru femei însărcinate care sunt special concepute pentru a se mula pe corpul în creștere și pentru a oferi confort și suport.

Pentru femeile însărcinate, este important să alegeți o rochie pt femei cu burtă care să fie confecționată dintr-un material elastic, care să se muleze frumos pe corp și să nu vă strângă în zonele nedorite. Rochiile în stil empire, cu talia amplasată sub sân, sunt cele mai potrivite pentru a ascunde o burtă mai proeminentă, iar materialul din care sunt confecționate trebuie să fie ușor și respirabil, pentru a permite pielii să respire.

Strălucește într-o rochie pentru femei cu burtă

În concluzie, alegerea unor rochii potrivite pentru femeile cu burtă sau pentru cele însărcinate la început poate fi o provocare, însă urmând câteva sfaturi simple, puteți găsi rochia perfectă pentru a vă simți confortabile și încrezătoare în propriul corp. Alegeți o croială care să se potrivească bine cu silueta și un material care să se muleze frumos pe corp, iar în cazul femeilor însărcinate, un material elastic și respirabil. Nu uitați să experimentați cu culorile și accesoriile și, mai presus de toate, să vă simțiți bine în propria piele alegând cele mai drăguțe rochii pt femei cu burtă.

Cât costă o rochie pentru femei cu burtă?

Rochiile pentru femei cu burtă au prețuri diverse de la 100 de lei poate ajunge chiar și la 1000 de lei, pentru că până la urmă sunt rochii normale, dar croiala avantajează astfel de siluete.

Unde găsesc rochii pentru femei cu burtă?

Rochii pentru femei cu burtă veți găsi în acest articol unde am adăugat rochii de la 4 magazine cunoscute.

Pot purta rochie mulată dacă am burtă?

Există anumite rochii care sunt mulate, însă sunt construite astfel încât burta să nu iasă chiar așa de mult în evidență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *